torstai 28. kesäkuuta 2012

Joymari SHOPpi 1 vee !!!

Jippia jee ja ihanaa !

Tänään on mun kaupan 1 vuotis synttärit ! Voi tätä ihanuutta ! Mie niin tykkään...rakastan tän kaupan pitämistä ! Ihania asiakkaita tupsahtelee ovesta , jotka hymyssä suin katselevat SHOPpissani olevia tuotteita. On ihanaa kertoa heille, keneltä tuotteet tulevat...koska melkein kaikki tekijät tunnenkin ja joita en, niin toivon heihin pian tutustuvan seuraavilla messuilla. Paljon on vuoden aikana tapahtunut ja monta muutosta kaupan sisustuksessa tapahtunut ja vielä on paljon tulossa. Lisää tilaa olen saamassa elokuun lopulla ja siitä johtuen remonttia ja työtilan muuttoa ja vähän lisää remonttia, mutta se on minun arkeani ja kuuluu tähän kaupan pitämiseen... on ihanaa tulla aamulla tänne töihin, somistella ikkunaa ja vaihdella vähän järjestystystä ! ( anteeksi täytyy niiltä asiakkailta pyytää ,jotka ovat joskus siihen pommin keskelle tupsahtaneet, mutta mä en voi mun luonnolle mitää. Sillon kun siltä tuntuu ,niin tavara vaihtaa paikkaa ! )

Kiitoksia ihkuille asiakkaille, jotka ovat parturin kyltiltä huolimatta uskaltautuneet SHOPpiini sisään !

Kiitoksia kaikille ihanille kädentaitajille, jotka olette myös mahdollistaneet tämän minun oman karkkikaupan omilla tuotteillanne ! Kiitos kun olette ymmärtäneet myös minun värimaailmaani ja miljoonat kyselyt tuotteistanne ja olette kiltisti kertoneen itsestänne ,kuka olette ja missä asustelette ja miksi teette juuri sitä mitä teette ! Annatte silloin kasvot tuotteillenne ja tuotteitanne on ihana myydä kun tietää kuka niitä tekee ! Kiitos teille, Kiitos Anniina, Minna, Sanna, Tuija, Kajsa, Susanna ! !... ja halaisin teitä kaikkia jos vaan pystyisin ja niin toivon, että jonain päivänä jos tästä ohitse ajatte, niin tulkaa käymään ja rupatteleman minun kanssani ja kurkkaamaan millaisessa paikassa tuotteenne täällä ovat !

Tänään meillä juhlitaan ja kakkuakin on tarjolla, niin kauan kun sitä riittää, hih ! Tervetuloa siis tänään 11-17 ! Nähdään täällä Maaherrankadulla Mikkelissä !

P.S .....ja aivan kauhioita hintahulinoita on täällä meneillään !
















tiistai 26. kesäkuuta 2012

Haarukat, veitset ja lusikat saavat uuden elämän !

Mä oon nyt vaan jäänyt niin kiinni tuohon kierrätykseen. Oli ihanaa jutella asiakkaankin kanssa tänään mitä kaikkea tuolta löytyykään ,kun oikein penkoo ja liikkuu ! Miksi aina ostaa jotain uutta, kun monesti vanhastakin saa sen tehtyä. Tein tuossa kasvimaalle chilii , pookkanaa, tilliii ja kaikkii muita keramiikkajuttuja ja mietin kuinka ne sinne laitetaan töröttämään ? Hmmmm, en vaan millään haluunut ostaa uutta paksua rautalankaa ja siitä taitella tai keksiä jotain muuta. Äitini löytikin mökiltä vanhoja ruokailuvälineitä ja eihän siinä kauaa tarvinnut mietiskellä mihin ne käyttäisin. Eikun metalliporanterää vaan hankkimaan ja poraten ! Tälläisiä ihananuuksia sieltä syntyi ! Mutta mikä näille tökeille nimeksi ? Kasvimaatikku ei ole oikein mun juttu ???



sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Haluutteko kurkata meidän pihalle !!!!

Meidän pieni takapihamme muuttui eilen kesähuoneeksemme !!!! Ja arvatkaapa kuinka monta ruukkua siellä nytten on ?????? No tällä hetkellä 119 kappaletta ! Hihiiiiii ! ....mut tota....niin....saattaapi vielä jokunen sinne putkahtaa...tai jokunen kymmenen ! Mie vaan niin tykkään !...mutta antaa kuvien puhua ja kertoa mitä tuolla sain aikaan perjantaina ja lauantaina .... Tämä on vain harjoittelua omakotitalon pihaa varten, jota niin odotan !...


Tässäpä pikku kurkkaus pihallemme....





Tänään sunnuntaina saakin vain loikoilla, sillä ilma ei oikein houkuttele tuonne takapihalle puuhailemaan. Toivottavasti huomenna paistaa jo aurinko !!!

                                          Ihanaa sunnuntaita teille kaikille toivotteleepi Mari

torstai 7. kesäkuuta 2012

Mie oon niin lovena !

Mie oon niiiin lovena nytten, että voih ! ...ja tämä ero tuntuu niiiiiiin kamalalta...päivästä toiseen ikävä vaan kasvaa !
Haluan vaan tuntea sen ja nähdä... Keramiikka on vienyt sydämeni ihan kokonaan ! Voin kysyä vaan itseltäni, että mikä villa ja mitkä uudet tuotteet siitä,ohho ! Mä rakastan niin muotoilla tuota savea ja maalailla sitä...leikkisästi kokeilla kaikkea ihanaa ja uutta !
Toivon vaan, että tämä sairaslomani loppuisi pian ja saisin aloittaa työt ja päästää luovuuteni valloilleen !
Ihanaa luovaa päivää teille kaikille !


Kuva on Joymari SHOPpin ikkunasta ! Miltäs uutukaiset tuotteeni näyttävät ????????????

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kaikella on tarkoitus...mutta mikä ?

Näin käsityöläisenä ja taiteilijasieluna joudun taas kysymään itseltäni, että mikä merkitys tällä sitten on ??? Maanantai piti olla yksi elämäni onnellisimmista päivistä, MUTTA...se on se paha sana. Huokaus ! Maanantaina meillä piti olla uusi koti, olimme menossa kirjoittamaan kauppakirjoja ,jolloin meistä tulisi ihanan vanhan talon omistajia ....MUTTA, EIIIIIIIIII ! Kauppoja ei syntynyt... Asiaa selvitellään ja nyt vaan odotellaan....odotellaan.....ja odotellaan...
Ei ole herkkua ei ! Voitte kuvitella, että silmänkulmissani kävi jo jokunen kyynel ja iso kysymys siitä, että oikeesti mikä tällä kaikella on tarkoitus ??? Olisiko meidän pitänyt ostaa se ensimmäinen vai se toinen,joista jompikumpi olisi jo varmaan meidän, mutta ne eivät olleet meidän näköisiä...sitten ei hyväksytty talotarjous niin ihanasta talosta,jota odotin jo melkein vuoden...no sitten muita jotka ovat joskus tulossa myyntiin, niinkuin meille kerrottiin, mutta ei ehkä kuitenkaan siis lähivuosina ja sitten lause, että teille en myy ja nyt tämä.... Olisikohan ollut vielä jotain jota en muista...
On vaan pakko kysyä itseltä, että mitä kohti tämä meitä kuljettaa ??? Onko olemassa ihana talo jossain, josta emme vielä tiedä ? Vai pitääkö meidän odottaa tuota yhtä ihanuutta ,joka on niin kaunis ja myydään ehkä kuukauden tai 20 vuoden päästä,johon teimme tarjouksen kuukausia sitten ? Vai onko meidän koti jossain muualla ? Minun  sanoin se kivicasa Italiassa ? Paljon kysymyksiä johon juuri nyt minulla ei ole vastausta... Nyt vaan odotellaan ja kasvatetaan Marin kärsivällisyyttä...minun mielestä kaikki on avoinna...huomisesta en tiedä vielä, en tiedä mitä se tuo tullesssaan... Vai tuoko se vastauksen kysymykseeni ? Sillä uskon, että kaikella on tarkoituksensa !!!

Vai olisiko noiden Italiassa olevien ovien takana ollut se vastaus kysymykseeni ??? ...minun kiviCasani ?



tiistai 5. kesäkuuta 2012

Uusia synnytyksiä...

Kiertelen paljon kirpputoreilla ja monenmonta esinettä ja kangasta sieltä on jäänyt matkalta mukaani ! ...olen myös aina halunnut käyttää kierrätystä tuotteissani, mutta monesti niissä tulee se värikysymys minulla vastaan, koska olen niin pinkki,lime, keltainen...puhtaiden värien ystävä ♥ Ihanat vanhat metalliset tarjoiluastiat toimivat kuitenkin ihanasti muodon antajina uusille keramiikkatuotteilleni ja näin ne vanhat astiat saavat minun tavallani uuden elämän ! 



 ...ja tuo ihana puuvillapitsi antaa niihin sen viimeisen suloisuuden ja väripilkun !

Nyt taas vaan metsästelemään lisää noita vanhoja tarjottimia ja pieniä alusia...lojuukohan kenenkään nurkissa niitä ylimmäiräisinä... ???