torstai 7. kesäkuuta 2012

Mie oon niin lovena !

Mie oon niiiin lovena nytten, että voih ! ...ja tämä ero tuntuu niiiiiiin kamalalta...päivästä toiseen ikävä vaan kasvaa !
Haluan vaan tuntea sen ja nähdä... Keramiikka on vienyt sydämeni ihan kokonaan ! Voin kysyä vaan itseltäni, että mikä villa ja mitkä uudet tuotteet siitä,ohho ! Mä rakastan niin muotoilla tuota savea ja maalailla sitä...leikkisästi kokeilla kaikkea ihanaa ja uutta !
Toivon vaan, että tämä sairaslomani loppuisi pian ja saisin aloittaa työt ja päästää luovuuteni valloilleen !
Ihanaa luovaa päivää teille kaikille !


Kuva on Joymari SHOPpin ikkunasta ! Miltäs uutukaiset tuotteeni näyttävät ????????????

6 kommenttia:

 1. Söpöjä! Onko nuo tehty ihan oikeasta savesta? Semmoisesta korkeassa lämpötilassa poltettavasta (taitaa olla epäammattimainen termi) Meinaan vaan kun olet noin ihanasti niitä maalaillut...

  VastaaPoista
 2. Kiitos ! Kyllä ne on ihan oikeasta savesta ja kyllä korkeanpolton savesta, vaikka minä niistä termeistä mitään tiedä, mie vaan teen ja kokeilen ! Se siinä ihanaa onkin, kun ei tiedä liikaa, niin voi kokeilla kaikkea ! ..ja joka kerralla tulee erilaista, nam !

  VastaaPoista
 3. Onko sulla itselläsi uuni? Maalataanko nuo yksityiskohdat ennen vai jälkeen polton - vai ehkä kahden polton välissä?
  nimim. tahtois myös

  VastaaPoista
 4. Juuri tuossa pari kk sitten hankin uunin...ja mitään koulutusta siihen ei ole, mä vaan maalailen ja kokeilen...välillä niillä on rokko ja välillä...hih, mutta sitten välillä onnistuu!!! ...välillä maalailen ennen polttoa ja sit taas en....mä vielä niin opettelen ja kokeilen...minusta ei ole valitettavasti neuvomaan, vaan itsekkin lueskelen keramiikkakirjaa jos se minulle jotain kertoisi kuinka missäkin tilanteessa toimia...

  VastaaPoista
 5. siis niin ihania.ja varsinkin tuo ruskean sävynen pusero porkkana taskussa. voisin niin ehkä haluta sen:)

  VastaaPoista
 6. Kiiiitos paljon ! Ihanaa kun tykkäätte <3

  VastaaPoista