torstai 28. kesäkuuta 2012

Joymari SHOPpi 1 vee !!!

Jippia jee ja ihanaa !

Tänään on mun kaupan 1 vuotis synttärit ! Voi tätä ihanuutta ! Mie niin tykkään...rakastan tän kaupan pitämistä ! Ihania asiakkaita tupsahtelee ovesta , jotka hymyssä suin katselevat SHOPpissani olevia tuotteita. On ihanaa kertoa heille, keneltä tuotteet tulevat...koska melkein kaikki tekijät tunnenkin ja joita en, niin toivon heihin pian tutustuvan seuraavilla messuilla. Paljon on vuoden aikana tapahtunut ja monta muutosta kaupan sisustuksessa tapahtunut ja vielä on paljon tulossa. Lisää tilaa olen saamassa elokuun lopulla ja siitä johtuen remonttia ja työtilan muuttoa ja vähän lisää remonttia, mutta se on minun arkeani ja kuuluu tähän kaupan pitämiseen... on ihanaa tulla aamulla tänne töihin, somistella ikkunaa ja vaihdella vähän järjestystystä ! ( anteeksi täytyy niiltä asiakkailta pyytää ,jotka ovat joskus siihen pommin keskelle tupsahtaneet, mutta mä en voi mun luonnolle mitää. Sillon kun siltä tuntuu ,niin tavara vaihtaa paikkaa ! )

Kiitoksia ihkuille asiakkaille, jotka ovat parturin kyltiltä huolimatta uskaltautuneet SHOPpiini sisään !

Kiitoksia kaikille ihanille kädentaitajille, jotka olette myös mahdollistaneet tämän minun oman karkkikaupan omilla tuotteillanne ! Kiitos kun olette ymmärtäneet myös minun värimaailmaani ja miljoonat kyselyt tuotteistanne ja olette kiltisti kertoneen itsestänne ,kuka olette ja missä asustelette ja miksi teette juuri sitä mitä teette ! Annatte silloin kasvot tuotteillenne ja tuotteitanne on ihana myydä kun tietää kuka niitä tekee ! Kiitos teille, Kiitos Anniina, Minna, Sanna, Tuija, Kajsa, Susanna ! !... ja halaisin teitä kaikkia jos vaan pystyisin ja niin toivon, että jonain päivänä jos tästä ohitse ajatte, niin tulkaa käymään ja rupatteleman minun kanssani ja kurkkaamaan millaisessa paikassa tuotteenne täällä ovat !

Tänään meillä juhlitaan ja kakkuakin on tarjolla, niin kauan kun sitä riittää, hih ! Tervetuloa siis tänään 11-17 ! Nähdään täällä Maaherrankadulla Mikkelissä !

P.S .....ja aivan kauhioita hintahulinoita on täällä meneillään !
4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Tulen ihan varmasti käymään jos ja kun siellä päin liikumme kesällä :)
  Onnea yksivuotiaalle!!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Tuija ! Kiitos ihanista tuotteistasi !

  VastaaPoista
 3. Käväisin tänään ekaa kertaa hurmaavassa puodissasi.
  Rakkautta ensi silmäyksellä, ei voi muuta sanoa. :)

  Sinusta vaistoaa, että teet työtäsi täydellä sydämellä.
  Olet onnentyttö, kun saat tehdä ihanaa työtä kauniissa ympäristössä.

  Työn iloa ja kauniita kesäpäiviä.

  Laitoin jo puskaradion soimaan...letkeätä positiivista biisiä se soi....

  Ostamani laukku on niiiiiiiiiiiiiiin ihana, että pakahdun!! (humbuukin valkoinen pitsi-ihanuus)

  Heissulivei!

  Katinka

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle Katinka ! Ihana viesti ja niin iloiseksi minut teki ! Ihanaa kakun kokkailua sinulle !!!

  VastaaPoista