sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joko voi riisua joulu...tikkaat..siis kuusen...siis ?

Joulun vietimme todella rauhallisesti leväten ja mutustaen herkkuja!

Jouluruuat, eivät koskaan ole olleet suurimpia herkkuja, mutta kyllä niitä aina pari päivää mutustaa...ja minä joka en syö lihapullia....niii-i...

...ni miepä söin...sain ajatuksen lihapulliin ystävältäni,joiden perheen jouluun kuuluu lihapullat...ja kotona sellaillessa lehtiä, mä löysin ihanan ohjeen...

Itämaiset lihapullat...inkivääriä,kanelia,valkosipulia, sipulia...kardemummaa ja neilikoita...voinen kertoa, ne olivat kuulemma kaikkein maukkaimmat ruuat pöydässämme ! Hih, Kiitos vaan !

Minä en alkuun innostunut koko joulusta yhtään...mutta kyllähän kun kukkakauppaan eksyy menemään....nin  aina sieltä jotain ihanaa lähtee mukaan !

Ihana Jouluruusu ja hyasintti !...tuo ihana pannu ja vihreä peltilaatikko ovat löytyneet matkojen varrelta antiikkiliikeistä...ne vaan on mun mielestä kauneimpia ruukkuja...on ihana antaa nille uusi elämä !...ja kyllähän se Joulukuusikin meille tuli... minunlaiseni sellainen ! Ei karise ja sottaa ja aiheuta allergiaa ja mikä ihanaa, saan kohta taas noi tikkaat käyttööni muuhun tarkoitukseen !


Joulupallot ovat kaikki vanhoja...antiikkiliikkeestä ostettuja ihanuuksia...tatteja, mansikoita,leivoksia....Talot ystävältäni Kajsalta...ja nuo pitsiliinat ovat matkamuistoni Japanista,jotka ovat odottaneet...vuosia paketissa etsien paikkaansa ja nyt ne koristivat kauniisti jouluamme !Ystäväni Kajsan ihana Hyvää Joulua talo nojailee yhtä ihanaa kirppari löytöäni vasten !
...mut siis saako nytten jo riisua ton joulu...joulukuusen ???

Ihanaa Sunnuntaita sinulle !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti