sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joko voi riisua joulu...tikkaat..siis kuusen...siis ?

Joulun vietimme todella rauhallisesti leväten ja mutustaen herkkuja!

Jouluruuat, eivät koskaan ole olleet suurimpia herkkuja, mutta kyllä niitä aina pari päivää mutustaa...ja minä joka en syö lihapullia....niii-i...

...ni miepä söin...sain ajatuksen lihapulliin ystävältäni,joiden perheen jouluun kuuluu lihapullat...ja kotona sellaillessa lehtiä, mä löysin ihanan ohjeen...

Itämaiset lihapullat...inkivääriä,kanelia,valkosipulia, sipulia...kardemummaa ja neilikoita...voinen kertoa, ne olivat kuulemma kaikkein maukkaimmat ruuat pöydässämme ! Hih, Kiitos vaan !

Minä en alkuun innostunut koko joulusta yhtään...mutta kyllähän kun kukkakauppaan eksyy menemään....nin  aina sieltä jotain ihanaa lähtee mukaan !

Ihana Jouluruusu ja hyasintti !...tuo ihana pannu ja vihreä peltilaatikko ovat löytyneet matkojen varrelta antiikkiliikeistä...ne vaan on mun mielestä kauneimpia ruukkuja...on ihana antaa nille uusi elämä !



...ja kyllähän se Joulukuusikin meille tuli... minunlaiseni sellainen ! Ei karise ja sottaa ja aiheuta allergiaa ja mikä ihanaa, saan kohta taas noi tikkaat käyttööni muuhun tarkoitukseen !


Joulupallot ovat kaikki vanhoja...antiikkiliikkeestä ostettuja ihanuuksia...tatteja, mansikoita,leivoksia....Talot ystävältäni Kajsalta...ja nuo pitsiliinat ovat matkamuistoni Japanista,jotka ovat odottaneet...vuosia paketissa etsien paikkaansa ja nyt ne koristivat kauniisti jouluamme !



















Ystäväni Kajsan ihana Hyvää Joulua talo nojailee yhtä ihanaa kirppari löytöäni vasten !




...mut siis saako nytten jo riisua ton joulu...joulukuusen ???

Ihanaa Sunnuntaita sinulle !















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti