tiistai 7. elokuuta 2012

Vanha savutuvan ihana tuoksu...

Heipsulis !

Siitä on nytten viikko, kun ostettiin meille uusi koti ! Paljastetaan nytten teillekkin, että ihan muutettavassa kunnossa se ei ole noin vuoteen, vaikka minä tietty olisin halunnut muuttaa jo eilen !

Meitsi on riehunut hulluna pihalla pärisyttäen trimmeriä, että sai piiiiiiitkän niityn ajettua ja löysi sieltä nurmikon....leikkaillut ihanaa Jasmine pensasta,että näkee vähän miten tontti jatkuu sen takana, se meinaa on iso !  Odotan innolla, että nään sen ensi kesänä kukkivan.

Huudattanut oksasilppuria ja saanut siitä hyvää haketta tulevaan kompostiin ja pensaiden alle.

Auttanut vanhaa omenapuuta sitä leikaten ja etsinyt marjapensaat heinikoiden seasta ja keittänyt jo mehunkin omista marjoista. Ihanaa!

Talon sisällä on purettu miljoona kerrosta vanhaa tapettia ja puuta ja purua ja...ja yksi vanha uunikin joutui lähtemään, mutta kaikki vanhat käsin tehdyt tiilet odottavat jo toista elämäänsä pihalla...

Vanhojen tapettikerrosten alta löytyi muutes aivan ihana vanha savutupa,nuuuuh... aikasta ihana tuoksu! Ajatella , että joku on sen joskus omin kätösin veistänyt, onhan toi talomme rakennettu sinne 1909 . Ihanaa päästä säästämään sellainen vanha kehikko ja antaa sille uusi elämä meidän kodissa !

Remontti on rankkaa ja uskon, että monta mutkaa on vielä edessä, mutta uuden oppiminen on ihanaa ja yksikään päivä ei ole samanlainen...Minä tokaisinkin tuossa yksi ilta rempan jälkeen, että " Minä elän unelmaani " Tunne on niin suuri, että sen sanottuani, sain pyyhkäistä silmänkulmistani kyyneleet !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti