keskiviikko 22. elokuuta 2012

Näinkö sen unelman näinpäin vai ihan toisinpäin !?!?!?

Unelmani vanha puutalo...

...istuen lasikuistilla katsellen ruutuikkunoista ihanaa kukkivaa pihamaata, valkoisten lakanoiden kuivuvan pyykkinarulla, naapurin kisulin leikkivän pihamaallamme, kasvihuoneen ikkunoista näkyvät yrttien taimet, narisevat vanhat puulattiat keittiössä ja ihana kaakeliuuni lämmittäen olohuoneen nurkassa, pihasaunan piipusta tupruttavan savun...pullan tuoksun ja kupposen kahvia istuskellen vaan ja rapsutellen karvakuonon korvan takaa....

Tuollaisena minä näin unelmani ja yksi ilta omassa savutuvassa hengityssuoja naamallani sain aivan hervottoman kikatuskohtauksen !!!!! Sanoin itselleni, että tämäkö se on se minun unelma ??? Näkeekö muutkin sen näin ? ...mutta siitä pölypilvestä jonka keskellä kikattelin , siitä kasvaa minun unelmani, oma ihana kotini, meidän koti, narisevine vanhoine puulattioineen !                                           Pienen pientä pölyä havaittavissa ! Yhteensä kolme isoa roskalavallista hiekkaa, sammalta, sahanpurua, tiiltä... puhumattakaan tapeteista !


 Onneksi joku ystävällinen oli pienen osan jo kerennyt remppaamaan lattiaa ja poistamaan vanha eristettä ja jättänyt lapun , että olipa pölyistä puuhaa !


                                                    Kaikki vähän vinksin vonksin, hih !


                                                       Meidän olohuone on siivottu, ihkuu !

2 kommenttia:

 1. Ai vitsi, miten nostan teille hattua!
  Tosi upeaa!
  Kiva seurata teidän "matkaa" haaveiden kotiin.

  Paljon onnea uuden kotimökin johdosta ja voimia mukavaan uurastukseen.

  Katinka

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle ! Mä uskon kyllä, että tässä blogidssa tullaan seuraamaan kodinrakentamis urakkaa paljon myös jatkossa !

  Mari

  VastaaPoista