tiistai 1. toukokuuta 2012

...joululoma,talviloma,hiihtoloma ja jne...

Ihanaa Vappupäivää!

Terveisiä Italiasta Valpolicellan viinialueelta ! ( ...jossa juuri nytten sataa kaatamalla ja salamat lentelee, kuin elokuvasta Toscanan auringon alla , hih ! Pakko ihan ikkunasta tuijottaa, ettei salamat ala vaan autoamme piuailemaan ilmaan, niinkuin leffassa heitteli pesukonetta...no myönnetään olen nähnyt sen leffan niin monesti, että osaan ulkoa...hmm, vielä sitä ihanaa Villaa ei ole tullut vastaan johon rakastun...No tunnustetaan...on niitä ollut jo...jokunen...sata... )

Nyt on siis se ihana aika vuodesta kun voi pitää lomaa...joululoman, talviloman, hiihtoloman, kesäloman, syysloman... ja kaikki putkeen! Me lähdetiin viikko sitten autolla kohti Italiaa. Ensiksi lautalla Saksaan ja siitä sitten huristellen 1300km peppupuudutusta moottoritietä kohti ihanaa Piemontten aluetta, jossa lokoilimme 4 päivää. Lomallamme on mukana tekemäni ihana lumiukkoni !


 Tämä vihreys on niin sanoin kuvaamatonta ! Ei tuolla voinut muuta kuin vaan olla ja tuijottaa maisemaa ! ...ja kuunnella hiljaisutta !


                     Lumiukko löysi ihanan pinkkejä kukkia ja luikahti sinne loikoilemaan linssiludena !

                                                                           
                                                                              Kukkuu!

Loikoilimme siis neljä päivää noissa maisemissa ja huristelimme moottoritietä noin 300 kilometriä ja saavuimme Valpolicellan alueelle ja ihanaan hotelliimme....voi mikä Villa ! Mie jään tänne...meidän vaalean lilaan ihanaan karkki huoneeseemme.
Kävimme piipahtamassa turistien täyttämässä Veronassa, no huh....miljoonat purukumit Romeon ja Julian parvekkeen alla on nähty ! Kauhia turistiallergia iski heti...Hui kauhistus mie en tykkää yhtään. Ihan ikävä iski takaisin tuonne Piemontten alueen hiljaisuuteen, jossa aika tuntui pysähtyneen ja siellä pystyi kuulemaan hiljaisuuden !Oi oi, minulla olisi monta sataa kuvaa jo tältä matkalta, mut okei...en laita nytten enempää ja huh, tämähän  on työtä, hyi miuta...nyt takas lomalle !...ja matka jatkuu huomenna...ja sitten se taas jatkuu, kunnes päädymme Italian Afrikkaan ! No niinpä, minustakin aika pelottavaa !

                                                                                                Vappu terkuin Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti