keskiviikko 21. marraskuuta 2012

väsyttää !

Haukotus !

Tampereen messuilut on ohitse ja mie oon niin väsy niin väsy...maanantain mä vaan huilasin, hyvä että jaksoin juuri ja juuri kokata ruokaa itselleni...

Eilen tiistaina pyörittiin täällä kaupalla ympyrää äitini kanssa ja laiteltiin tänne joulu !

En nyt tiedä olenko niin tyytyväinen tähän nyt, mutta...kunhan piristyn niin korjailen vielä jotain kohtaa...nyt vaan tahtoisi mennä kotiin ja köllähtää sängyn pohjalle ja sulkea simmut ja nähdä ihania unikuvia...

Parin viikon päästä se onkin sitten seuraavat messut...Helsingissä Wanhassa satamassa... Mun kulta sanoi, etten voi enää yhtää vähentää messuilua, kun marmatin kotosalla, etten jaksa yhtään noita rumbia..

....siis mitä...

- Eikö muka kahdesta messusta voisi vähentää vaikka toisen pois????

-EI !

- MÖH !

Tässä kuvia eilisestä joulun laitosta...Siiri niin rakastaa olla mukana kaikessa !!!Siiristä ikkunasta katselu SHOPpista oli lempparipuuhaa!...mut mie löysin ihanan PaaPiin lelun...äiti saanko ? 
Siirin takana laatikoissa näkyy myös Matamin Minnan ihanat Enkelin siipi mukit ja saippua aluset...ja nuo ihkut saippuat on Onnenpussin ! Niin herkkuja !
...ja tasainen tuhina vaan kuului oman unilelun kanssa nukkuessa...on muutes aivan ihana lelu myös karvakuonoille...Ihanan retuutettava ja turvallinen !

Ihkuu päivää sinulle !!! Sii juu suun !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti