sunnuntai 22. tammikuuta 2012

mainostaminen...somistelu...

Ihanaa sunnuntai iltaa !

Mietin tässä mainostamista käsityöläisen silmin. Lehtimainos , hmmmm....miksi tehdä ja suunnitella ihana mainos ,joka on jo seuraavana päivänä roskissa, niin minä sen aina ajattelen. Vaikka monesti päätän, että omaa SHOPpiani mainostan nyt ja suunnittelen jo mainoksenkin valmiiksi, niin sitten kun nään summan , joka siihen pitäisi sijoittaa, menee pupu pöksyyn. Varsinkin, kun heti mietin, että se ihana kuva ja miettimäni teksti on kohta lehtikeräyskorissa tuolla ulkoilmassa... Käsityöläisenä, mä en halua, että se "tuote" on heti roskiksessa , vaan säilyy pitkään ilostuttamassa meitä.

Palatataampa muuten pikkaisen takapakkia, minulla on siis oma kauppa , jonka avasin viime vuoden kesäkuussa ja yhtään mainosta en ole lehtiin vielä laittanut....siksi tämä pohdinta tästä mainostamisesta!

Dodiin, jatketaan...Flaijereita olen jaellut asiakkailleni ja vienyt niitä jonnekkin myös esille...hotelleja kiertelin ja jaoin mainoksia sinne,mutta jotenkin toi kaikki tuntui niin turhalta...Mainostin Mikkelissä kesätapahtumassa juuri avattua kauppaani ja inffosin ystäviäni...mutta kerran kävellessäni kaupungilla muistin siinä samalla , että joskus vuosia sitten mä somistelin...ihana sana muuten toi somistella...Mikkeliläisen vakuutusyhtiön ikkunaa. ...ja tässä minun ikkunani sitten on viime kesältä ! Somistamani ikkuna sai paljon kiitosta ja asiakkaita löyti ikkunan kautta ihanaan uuteen SHOPpii.
                                                      Tässä somistamani jouluikkuna....
Tässä uusin ikkunani tämän vuoden alusta...
Mä rakastan ikkunan somistamista ! Oman SHOPpini ikkunaa vaihtelen...aikas usein, no sanotaan kahden viikon välein. Ikkunan  eteen pysähtyy niin paljon ihmisiä sitä katselemaan, että ihanaa saada heille hymy kasvoille ! Mietin kyllä vielä, että jos siihen laittaisi lapun, että "Hei sinä joka luet tätä lappua, niin tuleppa kurkkaamaan mitä kaikkea ihanaa muuta sisältä löytyy" , hih ! Ehkä ensi viikolla teen senkin ! Sii juu !

1 kommentti:

  1. Kauniita ikkunoita! Olen joskus miettinyt samaa kun olen ollut laittamassa mainosta sanomalehteen mutta suosittelisin nimenomaan laittamaan mainoksen paikallislehteen. Paikallismediaa luetaan paljon enemmän ja tarkkaavaisemmin kuin normaaleja sanomalehtiä! Itseni kohdalla ainakin sai parempaa tulosta aikaan :)

    VastaaPoista